Karaçalı İlkokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracak olan çocuklarımızı; araştıran sorgulayan, üreten, kendini ifade edebilen, bağımlı olmayan, ahlaklı, sağlıklı, donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlamak. Öncelikle ülkemizi seven, çevresiyle ve kendisi ile barışık, eğitimin yeniliklerine ayak uyduran, herkese sevgi ve saygı gösteren bireyler yetiştiren, işini iyi yapan kurum olmak.

Misyon: Bütün öğrencilerimizi Anayasamızda ve Milli Eğitim Temel Kanunu´nda ifadesini bulan; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini ve milletini seven, demokrasiye inanmış, insan haklarına ve çevresine saygılı, hoşgörülü, çağın gereklerine ayak uydurabilecek, sağlıklı, mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dalamankaracaliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karaçalı Mahallesi Okul Sokak Dalaman/MUĞLA

Adres - Karaçalı Mahallesi Okul Sokak Dalaman/MUĞLA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muğla il merkezine 91 Km., Dalaman ilçe merkezine 2,8 Km.